25 september 2021

Op deze website presenteert Dirk van Driel niet alleen zijn eigen werkzaamheden en achtergronden, maar geeft hij ook een vervolg aan de informatievoorziening die hij eerder verzorgde voor het Woonschepencomité Groningen (WCG). Informatie over alles wat zich op en rond het water in Groningen afspeelt, maar nu breder georiënteerd met landelijke ontwikkelingen op het gebied van wonen en werken op het water, varend erfgoed, wet- en regelgeving en vaarrecreatie. Met als doel om een interessante aanvulling te geven op de reeds bestaande media over deze onderwerpen. Er zal zeker ook ruimte zijn voor klein nieuws over gebeurtenissen op en rond het water en bijzonder archiefmateriaal. En een enkele column of opinie als die boven komt drijven.

Van Driel heeft sinds 2013 de redactie verzorgd van de website van het WCG. De eerste 6 jaar was hij tevens voorzitter van het bestuur. Het redactiewerk voor het WCG is hij aan het afbouwen.

De bedoeling is dat het aantal rubrieken op deze website nog uitgebreid wordt, zodat een regelmatig bezoek zeker de moeite waard zal zijn.

We gaan het zien!

Met speciale dank aan steckelfisch.nl voor het realiseren van mijn wensen voor deze in django-wiki gebouwde website.